DE TOKOMAN HAARLEMMERSTRAAT

DE TOKOMAN HAARLEMMERSTRAAT Meester in wok en pan

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 26 beoordelingen
12 aug 2019 om 15:00 Smaakvol goed eten, keurig verzorgd.
2 mei 2019 om 13:46 Bon met btw zat er niet bij
29 apr 2019 om 17:17 Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf. Was niet de eerste keer dat we een negatieve ervaring hadden, maar toch nog een tweede kans gegeven. Spijt! Roti roll aan een zijde bloedheet aan de andere zijde ijskoud. Sompige roti, duidelijk dag ervoor gemaakt.
21 mrt 2019 om 14:22 Lekker!
3 mrt 2019 om 22:31 Half the food was cold when it arrived. Ordered big box and all 4 different meats were mixed together in a sloppy sauce and noodles. Some meat was too hot and some meat was super cold almost frozen... will definitely not be ordering from here again.
23 jan 2019 om 19:55 Dish was not very warm but the taste was perfect
29 nov 2018 om 8:45 Top top top!
12 okt 2018 om 20:46 Ik vond het niet prettig dat alle vleesgebeuren samen met de bami (in mijn geval bami, het had ook rijst kunnen zijn) in 1 plastic etensbak is gepropt. Bovendien is veel teveel zout gebruikt waardoor je de smaak van het vlees en de bami niet goed proeft.
30 sep 2018 om 10:14 Goed heet kwam alles aan maar 3 sterren want de "hete boontjes" waren keihard.Die er uit gevist en de rest met smaak opgegeten.
23 sep 2018 om 14:17 Super lekker eten maar ik had een bon met btw gevraagd en die zat er niet bij
30 mei 2018 om 22:08 Bezorgtijd was snel en het eten was lekker maar de bezorger was erg slordig en heeft bijna al het eten uit de tas laten vallen. Kon nog maar weinig eten, erg jammer
2 feb 2018 om 20:45 wel jammer dat je via thuisbezorgd maar een beperkte keus hebt. bij verschillende leveranciers krijg je niet het hele menu om te kiezen,